søndag 14. september 2008

Oslo tur og sannhetens øyeblikk=)

I går dro jeg til oslo på besøk til Sarah og Axel.. Axel var hos en kamerat og meg og sarah tok en rolig kveld hjemme med taco, sjokolade mousse, godteri og brus:D hehe



Vi tok en rolig kveld for vi skulle opp kl: 08.30 dagen etter for å være publikum til sannhetens øyeblikk som kommer snart på tv.

Her sitter vi å venter i alvorlig laang tid.


Da vi kom inn i studioet, fikk vi plasser helt foran i midten! Det var perfekt, for kom på TV hele tida! Vi så deltakerne helt fint, og alt var egentlig helt perfekt. ...Trodde vi! Bak oss satt det ei dame som tydeligvis var i slekt med deltagern som satt i stolen. Etter hvert spørsmål drev hun og sa svaret høyt og "JA, så absolutt. hvorfor ikke, hun sier ja, det gjør hun, jaja". Og når man hører den regla gang på gang, blir man ganske lei. Vi ble alvorlig sure og oppgitte og hadde lyst til å slå hu ned. Jeg så rundt meg og så det var mange som mente det samme.

Etter hvert spørsmål, skulle vi få vite om det deltagern hadde svart var sant eller usant. Så sier jeg til Sarah, "Nå sier hun bak at det er sant og at det stemmer blabla" Og to sekunder etter hører vi megga bak "Sant, det er sant! Så absolutt!" Vi får totalt latterkrampe, og da vi snur oss til siden mot axel ser vi ei jente på første rad som sover. Hun SOVER! Da begynner vi å le enda mer! Herregud, så komisk. Spørsmålene fortsatte, og det gjorde også jattinga til kjerringa bak. Plutselig kommer hu ene TVdama bort til oss og og sier vi ikke kan fnise osv. Vi kjerper oss og en mann bak ved siden av hun dama som også var utenlands, hun snakka norsk og oggabogga om hverandre, men han spør henne om hun ikke kan snakke så høyt forde det plager ganske mange... Endelig vi kan slutte å plage oss over hu og komme på tv i stede.. hehe neida. Men så kommer hu tvdama igjen og spør hvor mange vi er. Sarah sier "tre?" Jo, du skjønner det at vi måtte bytte plass til helt bakerst fordi det ikke var lov å se opp på tvskjermen? Og at vi tydeligvis viste for mye mimikk. Man skal vel reagere på det deltagern sier altså? Egentlig reagerte vi mest på at hu kjerringa bak eller hu som satt og SOV ikke blei kasta ut. Så takket være hu stygge dama som satt bak oss og irriterte ALLE rundt så grenseløst, måtte vi flytte oss! Bakerst! Men vi satt der bare i 10 minutter, for da trakk deltagern seg med bare 3 spørsmål igjen til 500 tusen. hun fikk 200tusen, lett. spm var ikke noe "dirthy" i det hele tatt. Hun var muslim og hadde vært full, sier faren er død forde moren og faren er skilt og moren vet ikke hva som gjør henne glad eller er ikke et forbilde.. det var liksom det værste. Kanskje det var snakk om sex på slutten å det torte hun ikke? Men moren fikk vite at hun hadde to kjæresten samtidig sier seg jo selv at hun har hatt sex med de?! Men uansett, det var skikkelig teit. Og alle de andre publikerne trodde sikkert at vi var skikkelig teite og hadde oppført oss dumt eller noe. Men det var jo ikke vi som hadde gjort noe. Gud, la retferdigheten seire folkens! Jeg rakk ikke å si til hu tvdama at det var hu bak som bråka engang, for hu gikk med en gang.
Etter det dro meg og sarah på kafe=) Koselig.

Men alt i alt en veldig koselig helg=) Blir moro til sarah kommer til meg:D Og alle dere andre?!

1 kommentar:

HegeiRomania sa...

Action paa dere! men hoeres utr som om dere hadde det goey da!